Your cart

Vanliga frågor

Här hittar du vanliga frågor. Om du inte hittar svaret på din fråga, tveka inte att kontakta oss på hello@odelbergmalmqvist.com. 

 • HUR SNABBT LEVERERAS MINA VAROR?

  För leveranser inom Sverige samarbetar vi med PostNord. Leveranstiden är 1-3 vardagar. 

 • HUR FUNGERAR RETURER OCH BYTEN?

  På alla beställningar gäller 14 dagars öppet köp eller bytesrätt från det att varan mottogs. Varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning. Returer sker på egen bekostnad, med undantag om varan är defekt eller om vi har packat fel. 

  Följ dessa steg vid retur/byte: 


  1. Skicka ett mail till hello@odelbergmalmqvist.com och skriv retur eller byte i ämnesraden. Skriv ner ditt ordernummer som du finner på orderbekräftelsen och vilken/vilka varor du önskar returnera eller byta. Vid byte skriv också vilken vara du önskar byta till. Du får sedan tillbaka ett mail med ett returnummer. 
  2. Packa varan ordentligt. Varan ska vara oanvänd och i originalförpackning. 
  3. Skicka tillbaka varan till adressen du fått tillsammans med ditt returnummer. 

  Köpesumman återbetalas så fort vi mottagit varan i retur, dock senast 30 dagar efter det att vi återfått varan. Vid betalning via faktura rekommenderar vi att du returnerar varan inom förfallotiden alternativt betalar fakturan. Pengarna returneras via Payson så fort vi fått tillbaka varan.

 • VAD GÄLLER VID REKLAMATIONER?

  Om en vara skulle vara defekt eller felaktig ber vi dig kontakta oss så fort som möjligt på: hello@odelbergmalmqvist.com.
  Vid reklamationer skickas en ny vara så snabbt som möjligt. 

  Vår garanti täcker tillverkningsfel och vi följer Konsumentköpslagen. Garantin täcker inte fel som orakats av felaktig användning eller normalt slitage.

 • VILKA GARANTIER GÄLLER?

  Vår garanti täcker tillverkningsfel och vi följer Konsumentköpslagen. Garantin täcker inte fel som orakats av felaktig användning eller normalt slitage. Vi strävar alltid efter att du som kund ska vara nöjd med dina produkter. Kontakta oss på hello@odelbergmalmqvist.com så hjälper vi dig vidare.  

 • HUR GÅR BETALNINGEN TILL?

  Vi erbjuder även säker betalning via PaysonCheckout2.0. Du kan välja att få hem varan och i efterhand betala mot faktura eller delbetalning, alternativt att betala ordern direkt med kort, internetbank eller via ett SMS.

 • HUR SÖKER JAG JOBB HOS ER?

  Vad kul att du är intresserad av att jobba med oss. Vakanta tjänster annonseras på vår hemsida. Vi tar gärna emot spontanansökningar på hello@odelbergmalmqvist.com. Märk ämnesraden med spontanansökan. 

 • JAG ÄR INFLUENCER OCH VILL HA ETT SAMARBETE MED ER.

  Vad roligt! Kontakta oss på hello@odelbergmalmqvist.com. Märk ämnesraden med marknadsföring.  

 • GÖM 

  Svar

 • GÖM

  Svar

 • GÖM

  Svar