Your cart

Odelberg Malmqvist

IMG_20200121_115025_scaled_FULL.jpg

Vår vision ...

Vår vision är att göra exklusiva smycken och accessoarer för dig som önskar något extra. 
Smycken som andas lyx, känns sofistikerade och tåls att användas mycket.  
Vi tar inspiration från de vackra detaljer man kan hitta inom ridsporten för att få fram den perfekta känslan av exklusiv enkelhet.  

Våra smycken är designade för att passa alla tillfällen. Från morgonens hårda ridpass, lunchens lugna promenad, eftermiddagens viktiga möten till kvällens långa klänning. Vi jobbar med olika färger och material för att du alltid ska ha ett smycke som passar just din dag, just idag, alla dagar om året. Mixa och matcha så du hittar din perfekta stil. 

 

För oss är service och bemötande gentemot kunder, leverantörer och återförsäljare den viktigaste faktorn för att våra smycken ska ha möjlighet att kunna nå ut till alla som vill ha möjlighet att kunna bära dom. Vi svarar alltid snabbt på allt och tar med än gärna till oss av er feedback så tveka inte att höra av er! 

På vår Facebook och instagram har vi valt att inte bara visa upp våra smycken i vackra foton, utan även ge er alla en inblick i vårt arbete och vardag. Följ med oss och träffa våra djur och familjer, häng med på mässor, viktiga möten, spännande resor och få möjlighet att se när våra designs föds fram från start. @odelbergmalmqvist

Kära kund, vi önskar dig en fantastisk dag! 

Yours sincerely 
Julia & Jenny 

2P5A0167_scaled_FULL.JPG