köpvillkor

Vid beställning accepterar du dessa köpvillkor. Du måste vara 18 år eller ha målsmans godkännande för att lägga en beställning hos oss.  
Odelberg Malmqvist AB orgnr. 559104-2675

ORDERBEKRÄFTELSE

När vi har tagit emot din beställning får du en elektronisk bekräftelse till den emailadress du angivit vid beställningen. Bekräftelsen utgör också kvitto på genomfört köp.

BETALNING

För att det ska vara så enkelt och säkert som möjligt för dig som väljer att handla av oss så erbjuder vi Klarna Checkout som betallösning. Betala enkelt nu eller efter att du fått dina varor levererade! 
Mer info på www.klarna.se
 

PRISER

Alla priser visas i SEK inklusive 25% moms.

Om en beställning skickas till ett land utanför EU kan eventuella importtullar och skatter tillkomma. Dessa betalas i efterhand av dig som kund i det land vi levererat till.

LEVERANSER

Vi har just nu FRI FRAKT på alla ordrar inom Sverige. Leveranstiden inom Sverige är 1-3 vardagar. Våra leveranser inom Sverige sker i samarbete med PostNord. 

Normal leveranstid inom Europa är 7-10 vardagar. Fraktkostnaden ligger på 49:-. 

BYTEN & RETURER

På alla beställningar gäller 14 dagars öppet köp eller bytesrätt från det att varan mottogs. Varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning. Returer sker på egen bekostnad, med undantag om varan är defekt eller om vi har packat fel. 

Följ dessa steg vid retur/byte: 

1. Skicka ett mail till hello@odelbergmalmqvist.com och skriv retur eller byte i ämnesraden. Skriv ner ditt ordernummer som du finner på orderbekräftelsen och vilken/vilka varor du önskar returnera eller byta. Vid byte skriv också vilken vara du önskar byta till. Du får sedan tillbaka ett mail med ett returnummer. 
2. Packa varan ordentligt. Varan ska vara oanvänd och i originalförpackning. 
3. Skicka tillbaka varan till adressen du fått tillsammans med ditt returnummer. 

Köpesumman återbetalas så fort vi mottagit varan i retur, dock senast 30 dagar efter det att vi återfått varan. Vid betalning via faktura rekommenderar vi att du returnerar varan inom
förfallotiden alternativt betalar fakturan. Pengarna returneras via Payson så fort vi fått tillbaka varan.


GARANTI

Om en vara skulle vara defekt eller felaktig ber vi dig kontakta oss så fort som möjligt på: hello@odelbergmalmqvist.com

Vår garanti täcker tillverkningsfel och vi följer Konsumentköpslagen. Garantin täcker inte fel som orakats av felaktig användning eller normalt slitage.

PRODUKTINFORMATION

Produktbilder har som syfte att återspegla produkten så bra som möjligt. Vi kan inte garantera att färgerna som visas exakt återger de färger som varan har i verkligheten. Hur färgerna återges beror även på skärminställningar. 

RESERVATIONER

Vi reserverar oss för slutförsäljning, tryckfel och force majeure. Vi reserverar oss även för lagerfel. 

PERSONLIG INFORMATION

När du lägger en beställning via vår webbsida uppger du dina personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina personuppgifter för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har rätten att begära tillgång till den information som vi har registrerat om dig. Om någon information är felaktig kan du få den ändrad eller borttagen. Vi kan
också komma att använda cookies. Du kan läsa mer om hur vi använder personuppgifter och cookies här